sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Inventaariovuorossa kulhot

Inventaariot jatkuvat myös SLY21 -kierroksella. Ideana on siis esitellä muille jokin leivontatarvikeryhmä, joka kaapeista löytyy. Tällä kertaa päätin kaivaa kulhot esille! 

 Kulhojahan meiltä löytyy sillä tavalla sopivasti, että mahtuvat kaappeihin. :D Oma suosikkikulhoni on tuo oikeassa yläkulmassa oleva oranssi tupperin maxi vatkauskulho (7,5l), koska siihen mahtuu isommatkin taikinat. Se on myös uusin hankintani, eli ostettu kesällä. Viimeksi torstaina 12 munan taikinaa vatkatessa ei tarvinnut miettiä, että tuleeko taikina yli! :D Samaten pullataikinan kanssa ei tarvitse pelätä, että kohoaa yli reunojen.

8 kommenttia:

 1. Jo on kippoja ja kuppeja! Mulla on vaan neljä ja ehkäpä yhden pienemmän tarttisi :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kokelma kippoja, itselläkin on aikas monta ja välillä kun leipoo urakalla niitä tarvii olla monta =)

  VastaaPoista
 3. Olispa itelläki noin vähän, eivät tahdo mahtua kaappiin. :D Mutta kaikkia on kuitenkin jossain vaiheessa käytetty. :P Ja onhan meillä toki muitakin muovikippoja samassa kaapissa... :D

  VastaaPoista
 4. Nuo isot kulhot on aika must! Olen todennut saman kuin sinäkin...Kyllä sinäkin voit tehdä yhdellä uunin lämmittämisellä vaikka mitä, ei jää ainakaan kulhoista kiinni...

  VastaaPoista
 5. Heh, kyllähän noita kulhoja tarvii jos pitää vähän enemmänkin leipoa. Mies on tosin joskus ääneen sanonut, että tarviiko niitä kippoja ja kuppeja olla niin monta... Mutta tällä määrällä pärjää ihan mukavasti. :) Tosin harkinnassa on ollut, että muoviset vaihdettaisiin metallisiin... Vielä kuitenkin mennään muovimalleilla. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kippo poikineen!
  Minulla on tasan yksi iso ja hyvin palveleva - ja pienet lasiset salaattikulhot (12) toimivat mukavasti apureina. Pitääkö nyt nolostua, kun en aio edes hankkia lisää, vaikka jatkan puuhasteluja ?

  VastaaPoista
 7. Tupperin kulhot ovat kyllä parhaita vatkaukseen :)

  VastaaPoista
 8. Siinä on kippo poikineen :). Hyvähän niitä on.
  Itsellä tulee silloin tällöin vain lisää hankittua, vaikka nykyisellä määrällä pärjäisi varmastikin :D

  VastaaPoista