keskiviikko 10. lokakuuta 2012

SLY20-kierroksen kolmas inventaario

Näin SLY-kierroksen viimeisenä inventaariona ajattelin kerätä keittiön kaapeista servetit esille. Meillä käytetään niin vähän ja harvoin servettejä, että käytännössä ne ovat vain kaapin ylähyllyllä odottamassa parempaa huomista. :D Sääli sinänsä, sillä servetit ovat erittäin kauniita, mutta jotenkin ne vain jää käyttämättä... Onko muilla samaa käyttämättömyys-ongelmaa?


7 kommenttia:

 1. Eihän noita ole paljoakaan ;) hienoja kaikki :) käyppäs kurkkaan mun invetaariota bloggeris: http://redrosekeittiossa.blogspot.fi/p/inventaario.html

  VastaaPoista
 2. Servieteistä ei synny ongelmaa hiirenkolossa - hiiri on suurkuluttaja :D. On arkipäivään ja vieraskäyttöön omansa ja vielä blogikuvauksiinkin :D.
  Lievä sivuongelma syntyy ainoastaan kauppojen ihanista pyörivistä serviettitelineistä tai hyllyistä, jotka notkuvat toinen toistaan kauniimpia !

  VastaaPoista
 3. Hihi :) Kyllä minäkin kiertelin tänään jo kaupan jouluhyllyjen välissä ja sinne oli jo tullut aivan ihania jouluservettejä. :)

  Emo: Eihän niitä tosiaan montaa pakettia ole, mutta kun keittiön kaappien tila on rajallinen, niin ei niitä viitsi hirveästi kerätä. :) Vaikka toden totta kauniita ne on!

  VastaaPoista
 4. Ota heti käyttöön nuo enkeliliinat. Kauniita!

  VastaaPoista
 5. Myönnetään, samaa vikaa on. Servetit meinaa aina unohtua. Minullakaan ei onneksi kovin paljoa niitä ole. Keittiö on postimerkin kokoinen joten hankaluuksia mitään suurta arsenaalia säilöä.

  Eiköhän oteta nami-hiirestä mallia ja aleta tsemppaamaan servettien käytössä :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on noita enkeliservettejä kaapissa.
  Niitä voisikin käyttää Jouluna ^^

  VastaaPoista
 7. Mulla ei ollut yhtäkään servettipakettia kaapissa ennen SLY-kierroksille osallistumista.. :DD Sen jälkeen niitä onkin tullut enemmän kuin tarpeeksi.. :P En oikein osaa käyttää niitä. Ehkä ens kuussa saan niitä vähemmäks kun pojan 2-vuotissynttärit kahvitellaan.

  VastaaPoista