lauantai 1. kesäkuuta 2013

Synttäri-iloa

Eilen tosiaan vietin syntymäpäiviäni. Oli mukava kutsua oikein vieraita kylään, kun parina edellisenä vuonna olen ollut ulkomailla tähän aikaan.


Tällaisen synttärikakun tein itselleni. Oli jotenkin kamalan vaikea keksiä, että millaisen kakun juuri minä haluan. Paljon helpompi on tehdä aina muille... Pohjana on kääretorttupohjista leikatut palat ja välissä on mansikkakermavaahtoa, appelsiinituorejuustoa sekä pakastemansikoita ja -vadelmia. Vadelmat olivat omien vanhempieni luota viime kesänä poimittuja. Kuorrutin kakun suklaakermalla ja päälle tein marsipaanista kukkasia. Lehdet on tehty sokerimassasta.

Toukokuun SLY-paketin mukana oli myös lahja pariltani, ja maltoin odottaa syntymäpäivääni asti ennen kuin paketin avasin. Ja näin kiva yllätys paketista löytyi! Parini tiesi, että olen lähdössä kesällä vaeltamaan, ja sainkin vaellukselle tarpeellisia välineitä: lusikkahaarukan, mukin ja lautasen. Tuollaista lusikkahaarukkaa minulla ei vielä ollutkaan. Ja ihan huiput nuo kupit, koska niissä on mitta-asteikot painettu sisäpuolelle. Todella kätevää, sillä helpottavat huomattavasti esimerkiksi vedenmäärän arviointia ruokaa tehdessä! Olen kyllä todella kiitollinen parilleni syntymäpäiväni muistamisesta, koska en todellakaan osannut arvata että minua näin muistetaan... Tämä lahja osui ihan nappiin. :)


Ihanaa kesää sinulle salainen ystäväni ja kaikille muillekin, jotka tätä lukevat! Samaten onnea ylioppilaille, valmistuneille sekä koulunsa päättäneille! :)

6 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen kakku =) ja ihanan tarpeellisen lahjan olet saanut =)

  VastaaPoista
 2. Tuntuu aina mukavalta, kun parit muistavat !
  Ihanan kakut teit , kaunis! Itselle on tosi vaikea laittaa edes ruokaa, helppo kun joku toinen sanoo, niin valmista syntyy :D

  HUGS!
  nami-hiiri

  VastaaPoista
 3. Tuntuu aina mukavalta, kun parit muistavat !
  Ihanan kakut teit , kaunis! Itselle on tosi vaikea laittaa edes ruokaa, helppo kun joku toinen sanoo, niin valmista syntyy :D

  HUGS!
  nami-hiiri

  VastaaPoista
 4. Onnen toivotukset myös täältä. Ihana kakku ja ihanan lahja!!!

  VastaaPoista
 5. Onnen toivotukset myös täältä. Ihana kakku ja ihanan lahja!!!

  VastaaPoista