tiistai 21. elokuuta 2012

Porkkanakirja Kinuskikissalta :)


Viimeisestä blogipäivityksestä on jo reipas kuukausi takana, mikä johtuu monituisista kiireistä yksityiselämässä. Nyt alkaa tämä hässäkkä jo taantua, ja arki palailee Niinan keittiöönkin. :) Viime viikolla postilaatikosta kolahti ihana Kinuskikissa leipoo -kirja, jonka olin saanut SLY19-ringistä porkkanapalkintona. Kaunis kiitos kirjasta, tästä tuli ehdottomasti minun ykkösleivontakirjani! Kinuskikissan blogia olen seurannut jo useamman vuoden ja sieltä löytänyt monia hyviä reseptejä. Itse kirjaan tutustuminen on vielä kesken, mutta jo alustavan silmäilyn perusteella teos on erittäin onnistunut upeine kuvineen ja selkeine ohjeineen!

3 kommenttia:

  1. Hauska, että kirja oli toivottu, vaikka se tuli vain ja ainoastaan ansioistasi SLY19 kierroksella.
    Hieman viivettä ovat kiireet ja lomat näemmä aiheuttaneet kirjalähettämössä, mutta ethän olisi sitä aiemmin ehtinyt tutkiakaan :D !

    VastaaPoista
  2. Kiitos redrose :) Aivan totta, kirja tuli juuri sopivasti! :) Töissäkin sitä tänään kovasti selailtiin ja tuli jo toivomuksia leipomuksista... Joitakin kirjan ohjeita olen tehnytkin jo aikaisemmin, sillä osa niistä löytyy Kinuskikissan blogistakin. :)

    VastaaPoista