tiistai 21. elokuuta 2012

Ensimmäinen paketti SLY20 -kierrokselta

Olen mukana myös SLY20 -kierroksella. Tämä harrastus vie kyllä mukanaan! On älyttömän kivaa koota ja lähettää salaiselle leivontaystävälle paketteja ja myös itse vastaanottaa paketteja. Tänään lähdin kesken työpäivän käymään kotona tarkistamassa, joko paketti olisi tullut. Ja kas vain, siellähän se pakettikortti odotteli postilaatikossa. Ei siis mikään turha kotireissu! Postissa minua odottikin iso paketti ja hyvä kun maltoin edes takaisin työpaikalle ajaa, ennen kuin avasin paketin.
Paketin sisältö paljastui hurjan runsaaksi, ja se oli kasattu selvästikin ajatuksella. Paketista löytyi omena-kortti, josta paljastui paketin/pakettien? teema: "Omena ohjatkoon kierrosta!" Paketissa oli myös useampi omenainen resepti (menevät kyllä kokeiluun!), sekä erittäin herkulliselta kuulostava mustikka-valkosuklaapiirakka. Olikohan parini lähettänyt pikkulintuja tarkkailemaan minua, sillä satuin juuri eilen saamaan äidiltäni useamman litran verran mustikoita pakkaseen. Lähipäivinä meillä siis herkutellaan mustikka-valkosuklaapiirakalla, lupaan sen! ;) Näiden lisäksi paketissa oli:
Vehnäjauhoja
Mantelimassaa
Valkosuklaata
2 Fazerinaa, molemmat minun suosikkejani!
Leivinjauhetta
Ruokasoodaa
Vanilliinisokeria
Kanelia
Kakkulapio
ja piirakkavuoka, joka oli oikein kiva lisä paketissa! Minulla onkin vähän huonosti piirakkavuokia, joten tämä menee käyttöön!


Kiitos parilleni paketista, se oli minulle erittäin mieluinen! :) Sinulla on selvästikin hyviä pikkulintuja tarkkailutehtävissä! ;)

9 kommenttia:

 1. Oletpa saanut kivan paketin ja kivat nuo vuoka ja kakkulapio :)

  VastaaPoista
 2. Oi, tämähän on oikein "jokanaisen unelmapaketti"!

  VastaaPoista
 3. Kiva, että paketti miellytti :)) Lähetin sen tarkoituksella vasta viime päivänä, että saat sen sitten lomamatkasi jälkeen vasta.

  Puutarhan sato tulee sitten niiden reseptien myötä, ei niinkään tuotteita suoraan katsomalla :)

  t: sly-parisi

  VastaaPoista
 4. Ohoh, todella runsas paketti. Ihanaa kun mukana on kaikkea laidasta laitaan. Mustikka valkosuklaa piirakka kuulostaa hvyältä.

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti!! Ja näkee että ajatuksella kasattu!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja ja hyödyllisiä juttuja olet saanut. Ja odotellaan sitä mustikka-valkosuklaapiirakan ohjetta (nam).

  VastaaPoista
 7. Teemassa on parisi miettinyt sisältöä ! Runsas paketti.
  Mustikkaa ja (valko)suklaata ...maltan tuskin odottaa paistoksesi reseptiä :D !

  VastaaPoista
 8. Ihana, ajatuksella koottu paketti!

  VastaaPoista