maanantai 22. huhtikuuta 2013

Huhtikuun SLY-paketti

Lontoon matkasta johtuen tämän paketin pakettiraportti on vähän myöhässä. :) Pakettikortti oli tullut jo viikko sitten, mutta vasta tänään pääsin hakemaan paketin postista. Tämä olikin nyt sitten tämän SLY-kierroksen viimeinen paketti ja samalla paljastui, kuka tämän kierroksen pakettien takana on ollut. :) Paketteja minulle on siis lähettänyt Nina HUMBUUGI -blogista. Kiitos sinulle ihanista paketeista! :)


Huhtikuun teemana oli hemmottelu, ja tämä paketti oli kyllä nimenomaan juuri sitä. Paketista löytyi suklaata, muffinssivuokia, punaista marsipaania, kasvonaamio, ranskalaista vadelmahilloa, vaniljasokeria, muffinssikoristerakeita (tähden muotoisia), ruusukauppakassi sekä sydänpyyhekoukku. Ihana paketti kerta kaikkiaan! :) Sen lisäksi paketissa oli vielä todella hyvältä kuulostavia ohjeita: mansikkamuffinssit, herkulliset porokupposet sekä prinsessaleivosten ohje. Toivottavasti ehdin tulevana viikonloppuna kokeilemaan näitä ohjeita! :)

5 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja herkullisen kuuloisia ohjeita =)

  VastaaPoista
 2. Makea paketti!
  Kasvonaamio - siinä on hemmottelua - ihana tunne !

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti! Porokupposet kuulostavat hauskoilta :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani olisi tunnustus sinulle =)

  http://redrose82.vuodatus.net/lue/2013/04/tunnustus-1

  VastaaPoista
 5. Kiitos mukavista kolmesta kuukaudesta! Oli todella kiva saada yllätyksiäsi ja olin kyllä hurjan yllättynyt, että sinä olit niiden pakettien takana, en osannut yhtään epäillä sinua parikseni :)

  VastaaPoista