keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Porkkanamuffinsseja illanistujaisiin

Meillä oli viikonloppuna työporukan illanistujaiset. Lupauduin hoitamaan illanistujaisten makean tarjoilun, ja muut hoitivat mm. napostelun ja suolaiset tarjoilut. Oli kyllä herkullinen ilta kera karaoken ja paljuilun. Tein illanistujaisiin porkkanamuffinsseja ja suklaakakun tällä ohjeella.

Porkkanamuffinsseja tein sekä isoina että pieninä. Isoihin käytin SLY:ltani syyskuussa saamia syksyisiä muffinssivuokia. Valitettavasti vuoat taisivat olla jotenkin liian isoja käyttämääni muffinssipeltiin, sillä reunat taittuivat vähän sisälle. Tai sitten vuoat olivat vähän kärsineet ja litistyneet paketissa ollessaan. Onneksi se ei kuitenkaan vaikuttanut makuun. ;)

 Päätin kuitenkin viedä illanistujaisiin näitä minimuffinsseja, sillä niistä tuli aika söpöjä ja ajattelin, että ne on kivoja suupaloja. Minimuffinssivuokia sain SLY19 -kierroksen paketista, joten tuli hyödynnettyä nekin. :)

Tulipa tässä vielä mieleen, että sellainen muffinssiteline olisi aivan ihana erilaisiin juhliin. Täytyypä laittaa harkintaan... :)

7 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyviltä :P Missä ohje voisin itsekkin tehdä? ;)

  VastaaPoista
 2. Täytyypä itseki kirjoitella ohje ylös, kun Niina laittaa sen. :) Heikkikin voisi tykätä, kun on porkkanaa! :) Vaikka tuolle nyt menee mikä tahansa makea.... :P

  VastaaPoista
 3. Oiii, näyttävät söpöiltä! Ovatkohan vielä yhtä herkullisiakin kuin porkkanakakku yleensä?...

  VastaaPoista
 4. Oi jamia! Kuulostaa kerkulliselta. Ohje pakko laittaa talteen :)

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköisiä! Onneksi vuoat ovat kuitenkin suht koht kunnossa :) Ja eihän niitä tosiaan syödä :D

  t: slysi

  VastaaPoista