lauantai 15. joulukuuta 2012

Jouluinen paketti


Emo ilmoitti tänään, että minua odottaa paketti postissa. No pitihän sitä lähteä hakemaan! :) Harvinaista kyllä, postissa ei ollut ketään muita asiakkaita minun lisäkseni... Olen tällä viikolla käynyt pariin kertaan postissa, ja molemmilla kerroilla jonot ovat olleet ulko-ovelle asti. Nyt sain kävellä suoraan kassalle, ja sainkin paketin hetkessä !

Kotona availin pakettia, ja paketista paljastui paljon punaista ja jouluista. Nuo kynttilät ovat oikein kiva, sillä tykkään poltella iltaisin kynttilöitä! :) Samaten nuo servetit olivat ihanat! Kiitos parilleni tästä jouluisesta paketista. Vähän odotin jouluisia reseptejä, kun kuukauden teemassakin mainittiin reseptien vaihtaminen ja reseptien puuttuminen jäi hiukan harmittamaan. Olisiko joulukiireet yllättäneet parini? Onneksi kuitenkin saimme tässä kuussa yllätyshaasteen, jota varten saimme Jouluhalko -reseptin, joten ainakin yksi uusi resepti on kokeiltavana. :)

6 kommenttia:

 1. Ensinnä lämmin kiitokseni Arkistoon - oli ihana yllätys tänä aamuna odottamassa. Sormet syyhyävät, mutta avaan sen vasta ensi lauantaina, ennenkuin matkustan.

  Toiseksi - hiiri kuuluu siihen 'niukasti' reseptejä ryhmään :(, joten ymmärrystä löytyy parillesikin. Nillä jotka paljon leipovat on kokeiltuja reseptejä roppakaupalla. Hiiri koristelee paljon, voileipänsäkin ja syö leipomuksia mielellään, joten varsinainen reseptien kehittely on niukkaa - toisaalta kirjastoni käsittää 80 leivontaan liittyvää teosta, joiden kuvia katselen hetken ja juoksen sitten keittiöön .....

  VastaaPoista
 2. Kiva että paketti löysi tiensä perille! :) Niin, eihän missään lue että reseptit kuuluvat pakettiin, mutta silti niitä aina niin mielellään vastaanottaisi ja kokeilisi! :) Nyt tosiaan kokeilulistasta löytyy tuo jouluhalon resepti, ja varmasti sitä tuleekin tehtyä ennen vuoden vaihtumista... ;)

  VastaaPoista
 3. Joulu on kyllä monilla kovin kiireistä aikaa, voi olla että se näkyy kierroksellakin. Itsekin tykkään siitä, jos parilta saa uusia ihania reseptivinkkejä ja samoin tykkään itse jakaa reseptejä. Mutta onneksi netti on pullollaan mitä ihanimpia joulun reseptejä ja vinkkejä mitä kokeilla! :)

  VastaaPoista
 4. Nuo kynttilät ovat juuri oikean sävyiset!!!

  VastaaPoista
 5. Nuo servetit on ihan mun lemppareita, ostan niitä aina :)

  Ja kynttilät, niitähän ei voita mikään :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan värinen paketti, niin jouluinen =)

  VastaaPoista