torstai 18. lokakuuta 2012

Lokakuun SLY-paketti

Tulipa taas kiiruhdettua postiin, heti kun postilaatikosta löytyi saapumisilmoitus paketista. Postin täti taas kovasti minulle hymyili, kun riensin ovesta sisään ja ilmoitin että tulin pakettia hakemaan! Taidan pikkuhiljaa olla tuttu näky postissa? :D

Painavan paketin kanssa lähdinkin sitten kotiin ja hetihän sinne paketin sisälle piti kurkistaa. Mitä kaikkea ihanaa salainen leivontaystäväni olikaan taas minulle keksinyt syysiltojen piristeeksi! Paketin sisältö oli pakattu hurjan kauniisti. Heti ensimmäisenä minua oli vastassa kaunis muffinssi-aiheinen leivinliina (vai onko se keittiöpyyhe? Mikä ero niillä edes on, paitsi käyttötarkoitus? :D). Paketista tulvahti myös ihana omenainen tuoksu nenääni, ja löysinkin paketista pian tuoksun aiheuttajan: omenantuoksuisia tuikkuja. Paketin päällä oli myös tutunmallinen omenainen kortti, jossa parini kertoi paketin sisällöstä, mutta paljastusta ei kortissa ollut. Hmm...?

No, jatkoin sisällön tutkimista ja paketista löytyi myös kaakaojauhetta syksyisiä kaakaohetkiä varten. Kauraleseet ja ohrajauhot parini oli lähettänyt leipäkokeiluja varten (minä kun olen todella saamaton ja onneton leivän leivonnassa). Näiden lisäksi paketissa oli myös omena-päärynähilloa sekä silikonisia leivosvuokia. Niin ja erityistä herkkuhetkeä varten oli myös Fazerina -suklaalevy, jonka pistin vielä toistaiseksi piiloon. ;) Leipäohjeiden lisäksi sain ohjeen lämpimiin mansikkavuokaleivoksiin sekä omenalettuihin. Eli eiköhän tästä tule taas leivonnantäyteinen kuukausi! :)

Paketin pohjalla oli vielä yksi yllätys odottamassa! Nimittäin elokuun Cake -lehti. Laitan lehdestä postauksen tulemaan myöhemmin, kunhan ensin siihen ajan kanssa tutustun. :) Ja kun nostin lehden paketin pohjalta, niin sen alta paljastui vielä yksi omenakortti... Ja sieltä omenakortin toiselta puolelta löytyi sitten paljastus salaisesta leivontaystävästäni. Minun ihana salainen leivontaystäväni on ollut Päivi blogista Päivin pöperöitä. Kiitos sinulle! Jokainen paketti on sisältänyt ihania leivontaideoita ja -yllätyksiä! Olen myös kovasti tykännyt punaisesta langasta, eli omenasta, joka on näkynyt näissä kaikissa kolmessa paketissa. Kiitos! :)

5 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja ihanaa että vastaa tuli avatessa hyvä tuoksu =)

  VastaaPoista
 2. Minua miellytti eniten tuo kaunis leivinliina ja suklaan ystävänä Fazerina...kiva kokonaisuus kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Hienoja paketteja olet saanut kierroksella. Ajatus on ollut niissä mukana !

  VastaaPoista
 4. Kukapa noita leivinliinoja ja pyyhkeitä erottaa :D Jos siinä on ripustuslenkki, sen voi ottaa pois :DD

  Linkitän sinut omaan blogiini, jos sopii :)

  VastaaPoista
 5. Saat tietysti linkittää. :) Hih, tuo leivinliina on kyllä todella kaunis! Otan sen heti käyttöön, kunhan vain saan pestyä sen ensin. :) Ja fazerina on kyllä niin hyvää!

  VastaaPoista