maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kakkospaketti saapui!

Huhhuh! Ette uskokaan miten kiire tuli tänään postiin, kun oltiin töissä kokousta lopettelemassa ja hoksasin että kello on 17.55. Sain jo aikaisemmin viestin, että paketti on saapunut SLY:ltäni, ja meillähän täällä posti menee jo kuudelta kiinni. Noh, eipä siinä auttanut muu kuin nopeasti tavarat kasaan, ryntäys autoon ja minuuttia vaille kuusi olin postin kassalla. Puuskuttaen ja kädet täristen koitin saada puhelimesta auki sähköpostia, jonne olin saanut paketin seurantakoodin. Postin täti oli onneksi kärsivällinen ja odotteli kaikessa rauhassa lähetyskoodia, joka lopulta suostui avautumaan. Siinä kun hän pakettia minulle ojensi, niin hiukan ihmetteli lähettäjää ja sitä, että lähettäjäksi merkattu namihiiri on Sveitsissä ja silti paketti on lähetetty Suomesta. No puhelias kun olen, niin jäin vielä kertomaan että mikäs se tällainen leivontarinki on ja täti kuunteli kovin kiinnostuneena. Meinasin jopa esitellä paketin sisällön, mutta siinä vaiheessa hoksasin, että kello on tosiaan jo paljon ja postin tätikin varmasti mielellään lähtee kotiin... Hih!Mutta joka tapauksessa kotiin päästyäni pakettihan piti heti avata ja voi mikä ihana yllätys paketista löytyikään. Paketista löytyi kynttilä "tunnelmaa tuomaan", kaakaota, vaahtokarkkeja sekä tortillapohjia. SLY:ni kirjoitti, että wrapit ovat hänen perheessään erittäin suosittuja ja täytyy sanoa että nyt osui nappiin, sillä niin ne ovat meilläkin! Lisäksi paketissa oli oikein hyvältä kuulostavia ohjeita sekä kaunis kortti: "Mikä muu voisi olla elämän tarkoitus kuin elämästä nauttiminen?" Kaunis kiitos paketista, piristi kyllä mukavasti kiireistä päivää! :)

16 kommenttia:

 1. Ole hyvä ja kiva että oli mieluinen :) nyt sitten jännittämään milloin viimeinen paketti saapuu ja paljastu ;)
  T:Salainen ystäväsi

  VastaaPoista
 2. Tämä on hieno aloitus kesäkuun kierrokselle. Wrapit on kiva iltapala.

  VastaaPoista
 3. Nam! ensin wrappeja ja sitten jälkiruuaksi kaakaoon dipattavia vaahtokarkkeja. Toi kivan paketin sait!

  VastaaPoista
 4. Vähän jännitystä elämään, kun kiiruhtaa postiin. =)Kivan paketin olet saanut. Aloin jo miettiä voisiko noita vaahtiksia hyödyntää makeisiin wrappeihin....?

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttava paketti ja nuo vaahtokarkit! Meillä kanssa wrapit ja tortillat on kovassa suosioissa. Välillä saa oikein miettiä millaisen täytteen tekee kun aina samaa kana versioita viitsi :) onneksi ollaan kaikki ruokaista sakkia :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos oikein kivoista kommenteista! Niitä on ehtinyt tulla jo monta, eikä postauksestakaan ole kuin reilu vuorokausi! Nuo minivaahtokarkit olivat minulle täysin uusi tuttavuus. Täytynee kehitellä niistä jotain muutakin kuin "pelkkää" vaahtokarkkikaakaota :)

  VastaaPoista
 7. Käy kurkkaan
  http://vaahteran.blogspot.fi/2011/05/vaahtokarkki-brownies.html
  jos ois kokeilemisen arvoinen ;)
  ja kato myös
  http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Rocky+Road/1135269183824

  t:Salainen ystäväsi

  VastaaPoista
 8. Nuo mini vaahtikset on ihania! Ja niistähän voi myöskin tehdä vaahtokarkkimassaa :)

  VastaaPoista
 9. Vaahtokarkkeja ja kaakaota nam !

  VastaaPoista
 10. Oijoi, kiitos vaahtisresepteistä! Näyttääpä herkullisilta! Pistetään kokeilulistalle! ;) Tuo vaahtokarkkimassa on myös hyvä vinkki, laitetaan sekin korvan taakse!

  VastaaPoista
 11. Minä teen noista pikkusista vaahtokarkeista tosi usein rocky road ia... meillä se katoaa samantien parempiin suihin, ei olla vielä kyllästytty. Kiva paketti muutenkin.

  VastaaPoista
 12. Vaahtokarkkeja ja tortillaa, nam. Kaikkea kivaa ja makeaa!

  VastaaPoista
 13. ...hauskaa, kun on kommentoitu näin runsaasti !

  VastaaPoista
 14. Kokeilimpa tänään tota reseptiä tosin rusinat vaihdoin pakaste kuivattuihin mansikoihin(pussin pohjan jämät) ja pähkinät oli hasselpähkinöitä... Kyl on tosi hyviä mitä vähän tänään maistoin... loput sit huomen ja juhannus v-loppuna lasten kans... Hauskaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 15. redrose82, kuulostaapa hyvältä tuo mansikkainen rocky road! Täytynee joskus sitäkin kokeilla. :) Emo, ihana on saada kommentteja blogiin! :)

  VastaaPoista