tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kolmas paketti SLY:ltäni

Tätä päivää voi hyvin kuvailla sanoilla OOH ja JES ja WAU ja JIPPII ja NAM. Niin monta ilon aihetta on mahtunut tähän päivään! Ensinnäkin tänään aloitin kesäloman heti siinä kello kolmen jälkeen, kun sammutin työpuhelimeni ja suljin työpaikan oven viimeistä kertaa tälle kuulle. (JES) Työpäivää vieläpä vauhditti viesti, jonka sain SLY:ltäni sähköpostiini. "Pakettisi on noudettavissa postista". (JIPPII) Kävin pyörähtämässä kotona ja ajattelin hakea pyörällä paketin postista. No postin täti kantoi minulle ison paketin (WAU) ja hetken jo epäilin, että mahtuukohan se pyörän tarakalle... No mahtuihan se! Tässä oikein todistusaineistoa:

Nopeasti siis pyörällä kotiin ja paketin kimppuun. Päällimmäisenä paketista paljastui suklaisia kuppikakkuja (NAM) ja sen jälkeen tuntuikin, että paketista löytyy aina vain lisää ja lisää kaikkea hyvää ja ihanaa. Iso kiitos runsaasta ja upeasti kootusta paketista salaiselle ystävälleni! Teit päivästäni entistä paremman!

Pakettihan siis sisälsi seuraavanlaista:
-Kirje paljastuksineen
-Chocolate cupcakes (made in Belgium)
-Vanhan ajan vaniljakastiketta
-Liptonin Ice Tea lemon
-Ruissipsejä
-Kondensoitua maitoa
-Suklaanmakuinen kakku- ja muffinssimix
-Cookiemix kaurainen suklaa
-Mustikkainen reseptivihko, josta löytyi jo muutama herkullinen ohje
-Vinkkejä ruissipsien dippailuun


Wau, eiköhän näillä saada kesävieraat kestittyä ja näistähän riittää myös oman miehen kestitsemiseen! Näiden lisäksi paketista paljastui myös himoitsemani Cake-lehti (JIPPII). Kirjoitan lehdestä lisää myöhemmin, kun olen tutustunut siihen paremmin. Loma alkaa siis varsin hyvin ihanien herkkujen kera ja lehteä lukiessa. ;) Kauneimmat kiitokseni!

Oho, ja tietysti ensimmäinen salainen leivontaystäväni paljasti itsensä. Hän on seuraavan SLY-kierroksen emo, Piia Redrose -blogista. Enpä osannut yhtään arvata! Tosin nyt jo vähän hymyilyttää, kun lukaisin Redrosen blogia ja huomasin, että samoja Rocky Roadeja on kokeiltu myös sielläpäin. Ihanaa oli päästä mukaan tähän SLY-kierrokseen ihka ensimmäistä kertaa! Eikä tämä taida viimeiseksi jäädä... :)

7 kommenttia:

 1. Kivaa että piristin päivääsi ja Hyvää Loman alkua! On ollut kiva koota pakettejasi ja lukea reaktioitasi :) Toivottavasti tulet mukaan emoilemalleni kierrokselle ;)

  VastaaPoista
 2. Mitähän kivaa keksit paketista tehdä, jos joku kolkuttaa lomalaisen ovella ?
  Aurinkoa, kiireetöntä oleskelua ja ripauksella pilvipoutaa - siitä on loma tehty!

  VastaaPoista
 3. Todella kiva paketti! Tuosta saa moni yllätysvieras suut makeaksi.

  VastaaPoista
 4. Siis WAU mikä paketti :) Näistä todellakin saa herkkuja aikaan

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti -oikein leppoisaa ja aurinkoista lomaa!

  VastaaPoista
 6. Nam mikä paketti, kaikkea ihanaa!
  Nuo suklaakuppikakut näyttää ihanille, raaskiiko niitä syödäkään!

  VastaaPoista