torstai 20. kesäkuuta 2013

Kesäkuun SLY-paketti

Voi ihanaa, tätä pakettia olenkin odottanut! Ja nyt se vihdoin saapui luokseni parin mutkan kautta... :D Postissa oli ilmeisesti tullut jokin lajitteluvirhe, ja paketti oli ottanut suunnaksi Kuopion! Vaan ehti se kuitenkin juhannukseksi perille. =)


Naurahdin ääneen, kun availin pakettia ja ensimmäisenä vastaan tuli tuo yläpuolella oleva kuva. :D Tää sopii niin loistavasti tähän päivään ja tähän viikonloppuun! Kaupasta on nimittäin kannettu ihan jäätävät määrät grillattavia ruokia juhannusta varten...  Päästään miehen kanssa harrastamaan kokeilevaa keittiötä koko viikonlopuksi mökille, grillin ääreen. ;)


Mutta tässä siis tämä ihana SLY-paketti, jonka parini oli jälleen ajatuksella koonnut. Oletkohan parini käynyt meillä salaa pyörähtämässä, sillä meillä ei ole ollut jäätelökauhaa lainkaan... Nyt siis on!

Ja voi että kaipasinkin eilen kinuskikastiketta, kun kokeilin tehdä sitä Arlan vispattavaa pehmytjäätelöseosta. Tein sitä vaniljanmakuista ja se olisi toden totta kaivannut kinuskikastiketta päälle. Oih ja nam!

Lisäksi paketista löytyi varrastikkuja ja kauniita servettejä. Ne lähtevät tänään mökille mukaan! Ja mukana oli myös dippijauhetta, liivatelehtiä, sokerimassaa ja hilloa. Näillekin keksin heti käyttöä! ;) Ja lettu- ja vohvelijauhoa oli paketissa myös, mutta säästän sen ensi kuun reissua varten. :)

Lisäksi paketista löytyi vielä ihanan pitkä kirje ja ohjeet mansikkajuustokakkuun sekä kesäiseen koivuhalkoon. Ja kuumia grillivinkkejä!!! :D Todella isot kiitokset parilleni tästä ihanasta paketista! Nyt jään mielenkiinnolla odottamaan ensi kuuta, ja paljastusta..! Sinulla oli ihania kesäsuunnitelmia, ja mielenkiinnolla jään odottamaan, jos vielä kuulen siitä sinun retrotuoli-projektista! :) Ja ne vanhat kirjeet on kyllä todella mielenkiintoisia. Meidän suvussa pomppasi myös esiin viime vuonna kasa "amerikankirjeitä" 1900-luvun alkupuolelta, kun sukulaisia on lähtenyt Amerikkaan. Niitä on todella mielenkiintoista lukea!

2 kommenttia:

 1. Hieno paketti ja kortti tosi kiva =)

  VastaaPoista
 2. Mutkien kautta onnellinen lopputulos!
  Ihana teemapaketti!

  Terkuin nami-hiiri
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista