lauantai 12. tammikuuta 2013

Tammikuun SLY-paketti

Olimme sopivasti eilen iltapäivällä lähdössä kauppaan, kun emolta tuli sähköpostiin viesti pakettikoodista. Kyllä meillä onkin ollut ihana ja tarkkaavainen emo tässä kuussa! :)


Paketin avaamista en meinannut malttaa jättää kotiin asti, joten pakko oli vähän kurkata paketin sisälle jo autossa... Ja mikä ihana pullantuoksu sieltä leijailikaan! Kardemumma siis tuoksui, ja sen lisäksi paketista löytyi mantelilastuja, rusinoita ja iso paketti kuivahiivaa. Kyllä tuolla hiivamäärällä tekee useamman taikinan! Paketista löytyi myös ohjeet vaniljapulliin, oliivileipään sekä manteli-omena -kranssiin. Mukavan kuuloisia ohjeita, täytyy varata ensi viikonlopuksi aikaa leipomiselle, sillä tänä viikonloppuna en valitettavasti ehdi. Kiitokset parilleni tästä paketista, oli kiva juttu että se tuli näin kuun alkupuolella, niin jää vielä aikaa kerätä porkkanaruusuja! :) Paketista ei löytynyt vielä paljastusta, kukahan mahtaa tämä salainen parini olla..?

7 kommenttia:

 1. Voihan kaardemumma - kiva paketti - monen pullan iloa !

  VastaaPoista
 2. Manteli-omenakranssi kuulostaa ihanalta. Tästä paketista tosiaankin leipoo useamman eri pullasatsin ja mikäs nyt on leipoessa kun aikaa on reilusti.

  VastaaPoista
 3. Hyvä teema paketti ja ohjeet kuulostaa herkullisilta =)

  VastaaPoista
 4. Kiva paketti ja ihania reseptejä!!!

  VastaaPoista
 5. Oliivileipää olisin ottanut nyt matkaevääksi :D vaan eipäs näkynyt :)))

  VastaaPoista
 6. Ei näkynyt vielä, ei! Mutta juuri tällä hetkellä olen päivittelemässä blogiin viikonlopun leipomisia :) Niiden joukkoon ei tosin oliivileipä vielä kuulunut, mutta katsotaan jos ensi viikonloppuna kokeilisin sitä!

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti! :)

  Blogissani olisi tunnustus sinulle. :)

  VastaaPoista