sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kiireinen postimies

Meidän postimies on ollut tämän viikon todella kiireinen. Paketteja on tipahdellut postilaatikkoon pitkin viikkoa ja osan olen hakenut ihan postista asti! Pidetään postimies jatkossakin työllistettynä tällaisella pakettitrafiikilla..! ;)

Suurin osa paketeista on sisältänyt yllätys yllätys kaikkea kivaa leivontaan liittyen! Mutta tuli sieltä postista myös mieheni tilaamat Madventureksen Mad Manners - Seikkailijan Etiketti -kirja sekä Mad Cook -kirja. Ollaan Madventures -faneja... :D

Mutta mitäs muuta sieltä postista on tullutkaan! Ihan uskomattomia paketteja!


Minulla oli viime viikolla nimipäivä ja nami-hiireltä tuli pieni ylläri tällä viikolla! On se kyllä aikamoinen hiiri tuo nami-hiiri! Yllätyksiä täynnä!! Kaunis kiitos muistamisesta! HK-suklaita on jo vähän maisteltu, ehkä jopa salaa mieheltä... ;) Niin ja tuo kukkaketo -"muovinpala" on suklaatransferi (suklaasiirtoarkki), johon en olekaan aikaisemmin törmännyt. Täytyypä ruveta miettimään, että mihin tuon käyttäisi...! :)

Pullahiiren blogissa oli lokakuussa arvonta, jossa palkintona oli joko kurssipaikka Pullahiiren kakkukoristelu -kurssille tai sitten leivonta-aiheinen paketti. Harvinaista kyllä, palkinto osui minun kohdalleni ja valitsin leivonta-aiheisen paketin! Myös tuo paketti tuli tällä viikolla postissa. Pullahiirelle suuret kiitokset tästä ihanasta paketista! Paketti sisälsi vauvan vaunu -kakkuvuoan sekä erilaisia muotteja ja hauskan lehmäkortin! :D Näistä tulee kyllä olemaan iloa pitkäksi aikaa...!


Näiden lisäksi kävin Merjan marsipaanipuodin ja kukkakauppa Venlan järjestämässä syysillassa Haapajärvellä 26.10. Siellä oli iso arvonta, johon oli tietysti pakko osallistua! Arpaonni oli myötä, sillä perjantaina postilaatikosta löytyi paketti, jossa oli sekä palkinto minulle, että siskolleni. Siskoni oli voittanut tuon ylläolevan pinkin setin, jossa oli pullasuti, pillejä ja muffinssivuokia. Minulle tuli tuollainen jouluaiheinen silikoninen suklaamuottisetti! Wautsi wau! :)

Lämpimästi kiitän nami-hiirtä, pullahiirtä sekä Merjan marsipaanipuotia & kukkakauppa Venlaa! Tämä viikko on ollut iloa täynnä!

1 kommentti: