torstai 8. elokuuta 2013

Kookosrakkautta =)

Tulin pari päivää sitten lomamatkalta ja postien seassa minua odotti paksu kirje. SLY23 -kierros on jo ohi, mutta minulle oli lomamatkan aikana tullut postissa Tuulihattukilpailusta palkinto. :) Ja miten ihana se olikaan!


Paketissa oli sydänströsseleitä, muffinssien koristereunuksia sekä ehkä maailman paras uutuussuklaamaku nimeltä coconut love! Tästä tuli heti kerrasta minun lempisuklaatani... :) Saakohan tätä Suomesta ollenkaan vai pitääköhän tässä lähtä ulkomaille? ;)

Kiitos vielä SLY23 -kierroksen emolle tästä ihanasta yllätyksestä! Ja vielä SLY23 -kierroksen parilleni Noralle blogista Sokerihelmi tiedoksi, että lätyt maistuivat todella hyvälle vaelluksella! :)


3 kommenttia:

  1. ......oliko suklaa oikeasti hyvää vai hurahditko vain sen vetoavaan nimeen Ü Ü ?
    Minulle kävi juuri niin, kuin mainosmies oli suunnitellut, että vaikken valkosuklaan ystävä liiemmin olekaan, niin olen syönyt jo parit levyt !!

    VastaaPoista
  2. Kyllä suklaa oli oikeasti hyvää, eikä nimikään miestä pahentanut tässä tilanteessa! ;) Ja olen kyllä myös valkosuklaan ystävä... Nykyään vain Suomen valkosuklaavalikoima on vähän heikonlainen.

    VastaaPoista