maanantai 22. heinäkuuta 2013

Heinäkuun SLY-paketti

Heipä hei ja terveisiä lomalta!

Olimme viime viikon reissussa, joten vaikka SLY-paketti oli tullut jo keskiviikkona, niin vasta tänään pääsin hakemaan pakettia. Paketin kanssa oli käynyt hassusti, kun en ollut saanut paketin lokerokoodia puhelimeeni. Onneksi postin asiakaspalvelu toimi hyvin tänä aamuna, ja ei mennyt kauaakaan kun pääsin hakemaan pakettini läheisestä Citymarketista.

Ja jopas löytyi iso yllätys paketista! Aivan uusia tuttavuuksia näistä osa minulle. :) Ja iiiihanan pitkä kirje, jota oli ilo lukea! Kirjoitat todella hyvin! :)


Paketin teemahan on tässä kuussa vapaavalintainen, joten parini on koonnut paketin kasvisruokavalion ympärille. Paketista löytyi nuudeleita, soijarouhetta, kuorittuja manteleita ja marjapoimuri, jotka ovat minulle ennestään tuttuja. Olen muutaman kerran käyttänyt soijaruohetta onnistuneesti mm. lasagnessa, kun on täytynyt tehdä ruokaa henkilöille, jotka eivät vakaumuksensa vuoksi pystyneet syömään lihaa. Siitä tuli todella hyvää. :) Täytyy siis kokeilla jatkossakin soijaa ruuanvalmistuksessa. Parini vinkkasi myös, että soija sopii hyvin vaelluksille. Täytyypä ottaa kokeiluun vaelluskäytössäkin...

Näiden tuttujen tuotteiden lisäksi paketissa oli soijamaitokaakaota, kikherneitä, chili sin cornea ja hernerouhetta. Kuulostavat mielenkiintoisilta! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä. :) 

Siis todella kiva, erilainen paketti, joka kyllä innostaa kokeilemaan kasvisruokatuotteita! Ja tuo marjapoimuri on aivan ihanan värinen, kiitos vielä siitäkin! Kirjoitit, että ostit itsellesi samanlaisen ja nyt ei enää tarvitse etsiä niitä vanhempien kellarista. Minulla on ollut sama tilanne, en siis ole aiemmin omistanut omaa marjapoimuria ja aina on täytynyt lainata äidin poimuria. Ei tarvitse enää! :)

Ai niin, ja salainen parini paljasti kirjeen myötä myös itsensä. Eli näitä ihania paketteja on minulle lähettänyt Nora blogista Sokerihelmi. Kaunis kiitos sinulle mieluisista paketeista! Ja onnea opintoihisi! Jään seurailemaan blogiasi. :)

2 kommenttia:

  1. Kivan erilainen paketti =) hauskaa vaeltamista

    VastaaPoista
  2. Kivan teemapaketin oletkin saanut!
    Laittelin sinulle YV:ä ......terveiset " lomaporsaalle" U !

    nami-hiiri

    VastaaPoista