perjantai 4. toukokuuta 2012

1/SLY19 ! :)

Postipoika oli tänään jättänyt postilaatikkoomme ilmoituksen, että paketti on saapunut postiin. No minähän tottakai ryntäsin samantien postiin! Malttamattona piti kurkata paketin sisään jo autossa, mutta maltoin sen jälkeen käydä kuntosalilla ennen kuin tulin kotiin tarkastelemaan lähempää paketin sisältöä. Ja kylläpäs oli ihana yllätys paketissa! Aivan ihana! Suurkiitos salaiselle ystävälleni, olen todella mielissäni paketista! :)

Ja paketistahan siis paljastui minimuffinssipelti, minimuffinssivuokia sekä pursotuspusseja. Niin ja muutama hyvältä kuulostava resepti, joita täytyy kokeilla lähiaikoina! Alla vielä kuvassa ihanat Wiltonin minimuffinssivuoat! 
 Mutta eihän ne yllätykset tähän loppuneet! Lisäksi paketista paljastui suloinen lahjapussukka....


Ja suloisesta lahjapussukasta oikea jättiylläri! SLY:ni oli lähettänyt minulle etukäteissynttärilahjan! Kaunis kiitos! :) Synttäreitä vietetään vasta kuun lopussa, mutta ehkäpä nämä suloiset servetit pääsevät silloin koristamaan kahvipöytää. :)  Tosin mies tokaisi ne nähdessään: "Kylläpäs on värikkäät servetit, haiseeko ne?!?!" Hih, ei ainakaan nämä servetit haise mutta melkein voisi kuvitella kukkasten tuoksun ympärille kun näitä katselee... :) Ja ihanaa fazerinaa, jonka taidan säästää seuraavaan herkutteluhetkeen!

Tänään loppuilta kuluukin telkkarin ääressä, ja pizzataikina on keittiössä kohoamassa, eli luvassa penkkiurheilua ja pizzaa. :) Mukavaa viikonloppua ja jännittäviä jääkiekkohetkiä!

4 kommenttia:

 1. Siekii oot saanut niin ihanan paketin!

  VastaaPoista
 2. Kiva että paketti miellytti :)

  T: Salainen Ystäväsi

  VastaaPoista
 3. Ajatus on ollut paketin lähettäjällä todella mukana!
  Nauti sen tuomista mahdollisuuksista.

  P.S.
  Koska 'haisevaa' hyllypaperia jo löytyy :D, niin ei huolta - servietit tulee perässä :))))

  VastaaPoista
 4. Kesäkuun pakettisi on postissa tulossa :)

  T: Salainen ystäväsi

  VastaaPoista