lauantai 25. toukokuuta 2013

Toukokuun SLY-paketti

Eilen saapui minullekin kuukauden SLY-paketti. :) Oln jo vähän ihmetellyt, että mikä on kun pakettia ei kuulu... Sitten emo laittoi eilen aamulla viestiä, että paketti olisi lähetyskoodin perusteella odottanut minua jo tiistaista asti R-kioskilla. Siinä kummasteltiin hetki miksi tekstiviestiä ei ole tullut, mutta lähdin kuitenkin pakettia noutamaan ärrältä saamallani koodilla. Kun pääsin takaisin töihin, niin tulikin se tekstiviesti että paketti olisi noudettavissa..?? :D Kummallista!

Joka tapauksessa paketti tuli hyvässä kunnossa perille ja sisältö oli todella mieluinen!

Paketissa oli pitkä käsinkirjoitettu kirje, ja arvostan suuresti sitä että parini on sen käsin kirjoittanut! Paketista löytyi myös yhtä lempiväreistäni, eli sinistä: sinisiä kakkupapereita sekä 2kpl sinisiä nuolijoita (iso ja pieni). Minulla itse asiassa on tällä hetkellä yksi nuolija, joten olipas hyvä että tuli toinenkin! Ja se pienempi on kätevä pienten purkkien yms. kanssa! :) Nuo siniruskeat tähtikoristerakeet olivat myös ihanat! Lisäksi paketista löytyi pieniä lippuja, väriraesokeria, Dr. Oetkerin "Kuchen Glasur - Haselnuss", eli ilmeisesti tällainen suklainen kakun kuorrute. Vaikuttaa herkulliselta! Niin ja sitten oli vielä ilmeisesti Virosta tuotua väritomusokeria, mitä täytyy myös päästä kokeilemaan. :D Jopas olikin jännittäviä ja erilaisia tuotteita! Kiva päästä kokeilemaan!

Paketista löytyi myös lista syötävistä kukista, joita voi käyttää leivonnaisten koristeena. Täytyypä uskaltautua kokeilemaan! Lisäksi sain erilaisia pikkuleipäohjeita, joista olen erityisen kiitollinen parilleni! Ohjeet olivat lusikkaleipiin, Hanna-tädin kakkuihin, palleroihin, kauralastuihin sekä kaneliässiin. Meillä leivotaan siis lähiaikoina pikkuleipiä!! :)

Niin ja sitten paketista löytyi vielä yllätyspaketti, jota en ole vielä avannut... Vietän ensi viikolla synttäreitä, ja parini oli muistanut minua paketilla. Yritän malttaa säästää sen ensi viikkoon... :)Valtavan isot kiitokset salaiselle ystävälleni tästä paketista! Ihanasti olit huomioinut toiveitani pakettia kasatessa ja olen kyllä ihan ihmeissäni näistä eri tuotteista, joita paketti sisälsi! Ja vielä kiitos vinkeistä, joita kirjeesi sisälsi!! Huh, vielä kun löytyisi paljon vapaa-aikaa kaikkien reseptien kokeiluun (ja leipomusten syöjiä) :D


3 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet saanut =) Jännä juttu kun ei tektaria kuulunut aikaisemmin...

  VastaaPoista
 2. SLY ringeissä on mukavia pareja ! Toteuttavat usein toiveitammekin :D

  Terveisin http://nami-hiiri.vuodatus.com

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kiva paketti! Ihania nuo liput :)

  VastaaPoista